Islam & Ik

Heb jij interesse in de islam?

 

Wat weet jij al over de islam?

Ben jij op een zoektocht naar antwoorden op uw levensvragen? Bent u zoekende naar een houvast in uw leven? Heeft u vraagstukken over het wereldse leven waar geen antwoord op kunt vinden? Hoe is dit leven ontstaan? Hoe is de het heelal tot stand gekomen? Wat is het doel van mens in dit leven? Zaken die de wetten van natuurkunde en wiskunde te boven gaan. Is er iets in u dat zegt dat dit leven niet zomaar uit een “Big Bang” heeft kunnen ontstaan? Dat pure toeval niet van toepassing is bij het ontstaan van alle levende organismen?

Kom bij ons langs zodat wij samen met u in dialoog kunnen gaan. De islamitische geloofsleer kan velen zaken voor u verhelderen. Wij bieden u graag een luisterend oor en geven u graag de islamitische kijk op levensvraagstukken mee. Door met elkaar in gesprek te gaan openen we nieuwe deuren voor elkaar. 

 

Bekeren tot de islam

U heeft enorm veel nagedacht over deze keuze. Maar u bent gekomen tot een conclusie. Uw conclusie is de Islam, het geloof van vrede, zachtaardigheid, vergevingsgezindheid en laagdrempeligheid. Er gaat veel voor u veranderen in uw leven. Wellicht bent u zenuwachtig of zelfs een beetje angstig voor wat de toekomst u als nieuwe moslim zal brengen? Wees gerust, als moslim maakt u deel uit van de grootste familie ter wereld. Als uw broeders en zuster staan we voor u klaar. Neem contact op met ons en kom langs bij ons in de Blauwe Moskee zodat wij u kunnen steunen en begeleiden op uw pad naar succes. Wij houden van u omwille van Allah en hopen u zo spoedig mogelijk te mogen ontmoeten.

Laten we in contact komen!